Ken jij de voordelen van een training omgaan met agressie, die je kunt volgen bij PW Consultancy, al? Uiteraard leer je om te gaan met agressie. Maar er is meer. De training wordt alleen gegeven aan mensen die bewust voor deze training gekozen hebben. Zij zullen dus allen gemotiveerd zijn en echt willen leren hoe zij met agressie om kunnen gaan. Tijdens de training worden er allerlei thema’s behandeld waardoor er kennis gemaakt wordt met verschillende situaties. Een training omgaan met agressie is ook zeer geschikt voor het bedrijfsleven. Hoe om te gaan met agressie op de werkvloer. Vaak wordt er niet bij stilgestaan totdat er echt een situatie ontstaat waar agressie aan de orde komt.

De werkwijze van de training omgaan met agressie

Met de deskundige werkwijze van PW Consultancy weet je zeker dat je veel zult leren van een training omgaan met agressie. Samen met jou zoekt de specialist namelijk naar de beste werkwijze. Agressie hoort eenmaal bij mensen en bij het verdedigen van belangen. Iedereen zal hier wel eens mee te maken krijgen. Het traject begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waar wordt besproken wat de tijdinvestering is per persoon per groep en wat de belangrijkste doelen zijn. Bij alle trainingen kan er gebruik gemaakt worden van acteurs en co-trainers om zo een situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. PW Consultancy werkt samen met freelance trainers en acteurs waardoor er scherpe tarieven aangeboden kunnen worden.

Wat zijn de leerdoelen van een training omgaan met agressie

De leerdoelen van een training omgaan met agressie zijn zeer uitgebreid. Zo is het allereerst belangrijk te kijken naar hoe jij op dit moment omgaat met agressie en naar jouw persoonlijkheid. Welke gedachten en interpretaties vormen zich rondom de agressie? Moeten de eigen patronen worden doorbroken om met een ander perspectief naar de agressie te kunnen kijken? Op welke manier kan je je eigen spanning hanteren en gebruiken? Dit zijn allerlei belangrijke aspecten waar naar gekeken wordt tijdens de training omgaan met agressie bij PW Consultancy. Het is nog zinvoller om situaties te herkennen zodat je hier tijdig op in kan spelen en de mensen om je heen kan helpen met hun agressie. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat je agressie bespreekbaar kan maken.