Het programmeren van software eist veel expertise. Er worden veel verschillende soorten programma’s gemaakt, deze hebben ieder zo hun eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er verschillende specialisten nodig zijn op het gebied van programmeren, zo kan het zijn dat een persoon een programmeertaal zeer goed kent en dan ook alles kan maken, maar dat hij een andere programmeertaal niet begrijpt. Wel zal het voor deze persoon redelijk gemakkelijk zijn om zich deze taal aan te leren. Zo hebben zij wel enige idee waar alles voor staat maar niet exact. Het is dan ook lastig om veel programmeertalen te kunnen. Men lost dit op door zich in 1 te specialiseren en zo de klant helemaal tevreden te stellen met het project.

Een voorbeeld hiervan is Java, deze taal is goed aan te leren als een persoon een aanleg heeft voor programmeren. Een javascript programmeur kan dan ook zeer goed interactieve websites bouwen en schrijft tevens allerleis scripts. Dit maakt het mogelijk voor mogelijke klanten om de website te bouwen zoals zij dit willen. Men is hier dan ook zeer tevreden over.

Een joomla specialist, is ook een programmeur, deze is dan alleen gespecialiseerd in joomla, dit is een platvorm waarbij wordt gewerkt met templates en framework. Dit is ideaal voor webshops, maar ook voor reserveringssoftware. Dus een hotel kan hier gebruik van maken en een winkel ook.

Een specialist vinden op een bepaald gebied kan dan ook zeer lastig zijn, tevens is het inhuren van een persoon redelijk prijzig. Het is daarom echt belangrijk dat u een goede programmeur krijgt. Het bedrijf E-conomy heeft een eigen IT tak, dit gedeelte van het online marketing bedrijf zorgt voor het programmeren. Zo is E-conomy een alles in 1 online bedrijf, wilt u een onlinecampagne starten, dan is E-conomy een goed partij, ook als uw website een make over nodig heeft is E-conomy uitermate geschikt.

http://www.economy.nl/