Bent u op zoek naar een inkoper voor uw bedrijf? Deze zoektocht kan veel tijd in beslag nemen. Tijd die u eigenlijk beter kunt gebruiken voor andere zaken. Daarom schakelt u INSINC in. Dit is een jong en ambitieus inkoopadviesbureau. U wilt toch ook een zo’n optimaal mogelijk inkoopbeleid realiseren? Laat uw inkoopproces optimaliseren en haal meer uit uw inkoop. Dankzij dit bedrijf hoeft u geen vacature voor inkoper of andere functie in de inkoop online te zetten. Maar ontvangt u een helder inkoopadvies dat u daadwerkelijk verder brengt. Wel een interessante vacature die u online wilt zetten? Ook dan neemt u contact op met INSINC.

Zo vult u de vacature voor inkoop medewerker

Iemand die echt verstand heeft van het inkoopvak en hier ervaring in heeft. Daar bent u naar op zoek. Maar hoe vindt u die persoon die de vacature voor inkoop medewerker kan vervullen? Daar gaat een heel werving & selectie proces vooraf dat u uitbesteedt aan INSINC. Zij geloven niet in een bepaald profiel. Maar kijken of de persoon een echte aanvulling voor het team is. Om dit in gang te zetten kunt u de OPQ Competentie Analyse gebruiken. Zo weet u zeker dat uw vacature voor inkoper binnen no time gevuld is en dat diegene echt bij uw bedrijf past.  

Bekijk de vacature voor inkoper online

Wilt u aan de slag gaan als inkoper? Of bent u op zoek naar een vacature in de inkoop waar u op kunt reageren? Breng dan eens een bezoek aan de website van INSINC. Hier vindt u een overzicht van de openstaande vacatures per regio. In één oogopslag ziet u gegevens zoals gevraagd aantal jaar ervaring, opleiding, dienstverband en branche. Heeft u een passende vacature voor inkoper gevonden? Wacht dan niet te lang en solliciteer! Wie weet bent u binnenkort werkzaam als inkoper bij uw droombaan. Geen geschikte vacature voor de inkoop gevonden? Houd dan de pagina goed in de gaten. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures.

Published on :Posted on