Het is verstandig om te kiezen voor een erkend distributeur van scheepsmotoren als u op zoek bent naar een nieuwe motor voor uw schip. Bij een goede leverancier bent u immers verzekerd van de hoogste kwaliteit en kunt u meteen terecht voor een veelzijdige dienstverlening op dit gebied.  Bij Olthof kunt u terecht voor de inbouw, revisie en reparatie van uw scheepsmotoren. Al deze diensten worden uitgevoerd door gediplomeerde monteurs met jaren ervaring in de scheepsmotorenbouw. Een nieuwe motor wordt ingebouwd in uw schip, hierbij wordt een geschikte fundatie gelegd voor de nieuwe motor. Bij revisie wordt de levensduur van uw motor verlengt, met soms wel meer dan 10 jaar. Is uw motor stuk, maar nog in goede staat? Kies dan voor een reparatie door een van onze deskundige monteurs. Olthof heeft de meeste onderdelen op voorraad om u snel weer op het water te krijgen.

Reparatie van uw scheepsmotoren door gediplomeerde monteurs

Beginnen de scheepsmotoren die in uw schip zijn geïnstalleerd mankementen te vertonen? Dan is het aan te raden dat u de motoren snel laat repareren. Natuurlijk laat u dit uitsluitend doen door een deskundig bedrijf. Een defecte scheepsmotor kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid en bijvoorbeeld de duur van het transport. Olthof garandeert dat u weinig tijd verliest, zodat u snel weer te water kunt. Dit allemaal tegen een scherpe prijs. Tijdens de reparatie van scheepsmotoren in onze ruime en moderne werkplaats wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat uw schip weer naar behoren werkt. U kunt bij deze leverancier ook terecht voor revisie en inbouw van scheepsmotoren.

Uw scheepsmotoren weer als nieuw door revisie

Bent u in het bezit van een binnenvaart- of zeeschip? Maar merkt u dat uw schip de laatste tijd niet meer zo goed vaart als eerder? Dan is het een goed idee om revisie te laten plegen aan uw scheepsmotoren. Hiervoor kunt u terecht bij Olthof. Allereerst wordt een endoscopie uitgevoerd in uw scheepsmotoren. Met deze keuring kan men precies zien of, en wat er mis is in de motor van uw schip. Door middel van een uitgebreid rapport krijgt u deskundig advies van de ervaren monteurs van Olthof. Samen met u wordt overlegd of u de revisie wilt voortzetten. Tijdens de revisie worden defecte onderdelen vervangen en wordt de scheepsmotoren weer nieuw leven in geblazen. Uw motor wordt na de revisie direct weer op zijn plek gezet. Hiervoor is geen vervanging van de fundatie nodig.

Published on :Posted on