Net Whizz
Image default
Aanbiedingen

Uitgelicht: twee van de beste wasdrogers van 2021

Wij mensen houden ontzettend veel van de technologie van tegenwoordig. Het is niet alleen interessant omdat technologie steeds verder gaat, maar ook omdat het ons leven zoveel makkelijker maakt. Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij een wasdroger. We kunnen onze kleding natuurlijk wel aan de waslijn hangen, maar een wasdroger behaalt betere resultaten in een kortere tijd. Zo komt onze kleding bijvoorbeeld veel zachter de wasdroger uit dan dat we het ooit aan de waslijn zouden kunnen krijgen. Daarnaast gebruikt een wasdroger ook allerlei verschillende technologieën waardoor de kleding met uiterste voorzichtigheid droog gemaakt wordt en dus altijd zijn textuur en vorm zal behouden. In deze blog lees je alles over de beste wasdrogers van dit moment!

Professionele wasdroger: Miele TDA 150 C 

Als professional is het interessant om naar deze wasdroger van Miele te kijken. Er worden verschillende technologieën gebruikt waardoor het wasgoed schoner dan ooit is. De wasdroger heeft dan wel energielabel B, maar we beloven dat de kwaliteit daardoor echt niet minder is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van geurflacons in deze wasdroger. Dit zorgt ervoor dat jouw wasgoed tijdens het drogen een frisse geur krijgt die tot wel vier weken lang lekker blijft ruiken. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een SoftCare-trommel. Deze heeft een honingraatstructuur die naar buiten toe gewelfd is waardoor er een luchtkussen ontstaat. Het wasgoed wordt dan zachtjes opgevangen en behoedzaam gedroogd, wat uiteindelijk weer zorgt voor minder kreukvorming. Er zijn 7 verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen waaronder kreukherstellend, wol, katoen en meer. Je kunt zelf kiezen op je gebruik wil maken van het reservoir of dat je het condens met een slang via de waterafvoer wilt laten weglopen. Het is ook mogelijk om het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon te pompen zodat je het reservoir niet meer hoeft te legen. Dit bespaart jou uiteindelijk ook tijd.

Goedkope wasdroger: Beko DC7230BX 

Als je niet heel veel speciaals nodig hebt, en gewoon een wasdroger in huis wil hebben die doet wat hij moet doen, dan moet je deze wasdroger van Beko hebben. De wasdroger heeft energielabel B, waardoor hij niet het meest zuinige is, maar hij doet zijn werk uitstekend. De wasdroger heeft een laadvermogen van 7 kilogram waardoor hij niet bepaald geschikt is voor grotere gezinnen, maar heeft wel 16 verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen. Hierbij kun je denken aan kort, sportkleding, overhemden, katoen en meer. Bij het openen van de wasdroger gaat de trommelverlichting automatisch aan zodat je kunt zien wat je doet. Op het digitale display kun je gemakkelijk zien hoe lang het programma nog nodig heeft. Houd er wel rekening mee dat een condensdroger op hoge temperaturen droogt, en hij daardoor minder geschikt is voor kwetsbare stoffen. Met deze wasdroger verbruik je ongeveer 504 kWh per jaar. Helaas is er geen energiebesparingsfunctie aanwezig. Je geniet wel van 2 jaar fabrieksgarantie. Als er iets niet in orde is met jouw wasdroger zullen de monteurs deze bij jou thuis komen repareren zodat je niet met 35,5 kilogram hoeft te sjouwen.

 

https://www.gereedschap-expert.nl/